It's a party in the USA

1 maand in amerika

Alweer een maand in amerika en morgen een maand bij de failors. Alles gaat super goed. Heb het erg naar mijn zin!

Ben inmiddels ook begonnen op school. Mijn rooster is

1. Culinary arts of een study hall (slaapuurtje haha)

2.Psycholohy

3.Art Major

4.Earth and space science

5.Holocaust studies of een studyhall

6. US History

7. Engels

8. Gym of Print Journalism.

Het is bijna net zoals in de movies. Die rijen lang met kluisjes. Football players die in hun shirt rondlopen en denken dat ze het zijn. Het is wel moeilijk om je plekje te vinden omdat iedereen elkaar natuurlijk al zo lang kent, maar het gaat steeds beter. Ik ga ook bij de Internation club en drama club dus als je gekrijs hoort, that’s me. Om een of andere reden denken ze bij mij op school dat Nederlanders Duits spreken … ehh nee! Ze zijn ook verbaasd dat we mogen drinken op ons 16e maar dan pas op ons 18e mogen auto rijden. Elke dag ga ik ook met de schoolbus naar school. Trust me , het ziet er allemaal leuk en aardig uit maar dat ding is zo gammel als het maar zijn kan !Je mist de arriva.

We zijn afgelopen weekend wezen kamperen voor labor day weekend met een vouwwagen. Meteen weer herinneringen van vroeger dus het was wel leuk om het weer te doen. En natuurlijk overal van die immens grote Amerikaanse campers. Je neemt eigenlijk gewoon je huis mee. En ik heb de amish gezien. Dat mensen zo leven is toch wel raar hoor! En we zijn ook lang hun school gereden dat maar een klaslokaal heeft.

Nou dat was het wel weer. Iedereen bedankt voor jullie reacties! Vind ik heel leuk om te lezen.

Groetjes xx

elly

Hoi Lisette, wat heb jij het daar leuk in Amerika als ik nog jong was had ik het ook wel gewilt.
Je rooster valt ook wel mee toch. Wel gaaf dat je bent gaat kamperen en dan nog van die aparte dingen meemaakt zoals de Amish dat kan jeje toch niet voorstellen hoe die mensen leven.
Kun je de Amerikanen op deze manier nog wat bijbrengen over de dutch people.Hartstikke leuk dat je het naar je zin hebt.
Vergeet niet allemaal dingen voor jezelf op te schrijven een mooie herinnering voor later.
Liefs Elly

Gerda

Lieve Lisette,

Wat fijn dat je het nu zo naar je zin hebt. Geniet ervan he, vergeet geen foto's te maken. Je hebt natuurlijk bijna geen tijd voor al dat gedoe pc bij houden, foto's erop zetten, verhalen schrijven. Zelfs bij de Amish geweest? Super zeg!

De groetjes aan je "pleegouders"

dikke kus

Ed en Gerda