Time flies
Vandaag alweer 2 maanden in amerika. Tijd gaat snel he? Again bedankt voor alle reacties. Leuk om te lezen!
Heb het een tijdje moeilijk gehad op school. Zat even in een dipje en heb dus huilend bij mijn guidance counsler gezeten. Maar na even praten gewoon weer verder gegaan en toen had ik weer een super dag. Heel raar hoe het dus zo kan omslaan. Op heb moment heb ik het super naar mijn zin. Om mijn uitspraak moeten ze soms wel lachen omdat ik sommige woorden anders uitspreek. En dan vragen ze wat ik zei en dan denk ik van halloooooo dat was toch echt engels hoor hahaha. Het grappige is ook dat ik in Nederland altijd het beste was in engels ..... hier niet echt.Gaan ze woordenlijsten geven waarvan mn Amerikaanse buddies de betekenis niet eens van weten. Dus dat is wel een challange. Wat ook grappig is als ik een test terug krijg en je dan ziet dat je hoger hebt dan de helft van de klas. Echt een muwahahahahhhaha momentje.
Ben ook naar de football game geweest van school . Ze konden der helemaal niks van. Dus zijn mn vriendinnen en ik naar Walmart gegaan want ze waren verbaasd dat ik al een maand in amerika was en nog niet naar walmart was geweest. Toch wel wennen dat degene achter het stuur jou leeftijd is. Maar ook wel gezellig!
Deze week is spiritweek en vandaag was fictional caracter day. Helemaal niet veel mensen waren verkleed maarja , whocares. Ik was een piraat ( dochter van Jack Sparrow heb ik er maar bij verzonnen) en mensen vonden mn outfit heel leuk! Morgen is twin day en overmorgen 80's day. Daar doe ik allebij niet aan mee .... Jaja ik weet het , had meemoeten doen blablabla maaaaaaaaaar donderdag doe ik wel mee met blue en white day. Dan is vrijdag de homecoming game en zaterdag homecoming ( soort van prom ). Gaan we eerst uiteten met de groep en dan partyyyyy.
Ojaaaaaaa, als je een mailtje wilt ontvangen elke keer als ik een lieftallig berichtje op mijn blog zet kan je aan de rechterkand je e-mail adres invullen ;)
byeeeeeeeeeeee
Lieve Lisette,
Weer een leuk verhaal wat je allemaal meemaakt in de USA!
Wij gaan nu snel naar je foto's om deze te bekijken.
Leuk hoor, zo "maken" wij het hier in Oud-Beijerland toch ook nog een heeeeeel klein beetje mee! ;-)
Geniet lieve schat en we kijken uit naar je leuke verhalen! xxxx Ed en Gerda
Hey Lisette, fijn om weer iets te lezen hoe je alles beleeft in het verre Amerika. Vervelend dst je het niet helemaal naar je zin had op school maar zo zie maar na regen komt altijd zonneschijn. Blij te horen dat je het nu weer na je zin hebt. Je boyerkoek viel ook goed in de smaak, je mort ze niet teveel verwennen met allemaal hollandse hapjes. Vieren jullie ook haloween dat lijkt me wel heel erg leuk. Lisette nog veel plezier en geniet van alles en iedereen om je heen de groetjes van ons allemaal, liefs Elly
Hoi Lis,
Wat heb je dit weer leuk geschreven.
En zo fijn dat je het zo naar je zin heb, geniet er maar fijn van. Je heb er lang genoeg om gezeurd hihi.
Veel kusjes van thuis. XXXXXXXXXXXXX