3 Months
Hallo daar Iedereen,
Ben al meer dan 3 maanden hier en de tijd gaat snel he?! Ben al bijna op 1/3 van mijn reis.
Jullie zullen denk ik allemaal wel gehoord hebben over Hurricane Sandy. Ja ik zat dus in het gebied waar die langs kwam. Op zondag avond waren we op een verjaardag en wij dus heletijd kijken of ik vrij had maandag. Om 10 uur s'avonds kwam het dan toch, ik had vrij , JEEEEEEEEEJ. Heb dus lekker kunnen uitslapen, en dat vond ik dus helemaaaal niet erg! Het was heel die maandag aan het regenen en waaien, maar ik zat lekker binnen dus ik dacht dat het wel mee viel. Toen zijn we rond 6'en even een rondje gaan rijden. Alle creekjes die je normaal amper ziet waaren helemaal vol gestroomt. En het waaide super hard. Toen zag je wel wat voor een impact het had. En op het nieuws zeiden ze dat we het ergste nog geen eens gehad hadden. We hebben 2x stroomuitval gehad, maar dat sprong gellukig ook zo weer aan. Dinsdag ook nog vrij gekregen van school wat eigenlijk niet nodig was, maar ik vond het niet zo verkeerd . Ik denk dat de hurricane bij ons kwam in de nacht. Dus als je alle beelden ziet van de kust en New York, het is helemaal niet zo erg bij ons. Ze zeggen wel dat er nog een storm aan komt dus ik ben benieuwd.
Halloween is gewoon door gegaan. Wij hebben pompoenen uitgehakt en beschilderd, en snoep uitgedeelt. Heb me niet verkleed helaas. Maar het pompoenen uithakken houden we er wel in. Het is nog steeds super leuk om te doen! We hebben maar ong. 12 kinderen gehad omdat we best wel buiten de wijken wonen. Maar nog steeds was het leuk om mee te maken.
Die vrijdag kwamen Manon en Chantal naar mijn huis toe en gingen we naar de football game. Het was zo stervens koud dat we m na 2 quarters m gepeerd zijn. Toen kwam Justine ook en zijn ze blijven slapen. Die dag erna geshopt in Park City. Dat is hier een hele grote mall met leuke kledingwinkels. Heb denk ik nog nooit zo veel geld uitgegeven in een x shoppen, maar hee , mag ook wel eens een keer.Het was dus super gezellig en heerlijk om weer even nederlands te praten. Wat wel grappig is is dat de dag erna een winkel in de mall berooft is en heel de mall geevacueert werd. ben blij dat ik er toen niet was!
Ik hoop dat het in Nederland ook nog allemaal goed gaat! Hoor allemaal dingen over het parlement blablabla. Ik vind het nog steeds leuk om de reacties te lezen !
Groetjes , Lisette
Lieve Lisette,
Jeetje wat leuk heb je dat weer op papier gezet wat je allemaal meemaakt! Ben je niet een klein beetje bang geweest voor die storm? De beelden die wij hier zagen op de tv waren best heftig.
Ja dat shoppen lijkt mij ook wel wat ;-) hoe liggen de prijzen daar voor kleding etc? Is alles duur of juist goedkoper? Ik had graag de kruidenboter op de post gedaan maar ik hoorde van je moeder dat dat ook niet is toegestaan, dus helaas je moet het dan nog maar een tijdje zonder doen ;-)
Nou Lisette geniet van de tijd die je daar hebt en dat je maar veel leuke dingen verder mag beleven. Vergeet geen foto's te maken he! dikke kus van de buurtjes
xxxxx
Hee Lisette,
Ben blij te lezen dat Hurrican Sandy bij jullie gelukkig mee is gevallen. Heb me natuurlijk op de hoogte gehouden via Selina.
Je bent nu al 3 maanden in de USA en hoe bevalt school je?? Is het precies zoals je je had voorgesteld??
Selien heeft vandaag haar laatste SE dag en heeft er hard voor geleerd en morgen gaan we naar de opendagen van de Pabo.
Heb je nog iets meegekregen van de verkiezingen daar? En ben je nog naar andere plaatsen geweest? Ga je iedereen nog met St. Nicolaas trakteren?? hahahhah das toch typisch Nederlands :-). Nu haloween afgelopen is komt er volgens mij nog 1 feest aan voor kerst. Dat laatste ben ik heel benieuwd naar hoe je dat gaat vinden.
Nou meid tis leuk om al je verhalen te lezen en wacht met spanning af naar je volgende foto/verhaal!
Groetjes en enjoy!!!
Delfina